SERHS FOOD COMPRA AL CET DEL PLA DE LLEIDA (SJD) FRUITA I VERDURA DE PROXIMITAT I AMB VALORS SOCIALS

Serhs Food, des que l’any 2018 va començar amb el servei d’alimentació del complex hospitalari de Vilanova de Lleida, ha mantingut una estreta relació amb diferents proveïdors locals de la zona, especialment amb el Centre Especial de Treball (CET) El Pla.

El Centre Especial de Treball El Pla és una entitat sense ànim de lucre que va néixer l’any 1994 a la població d’Almacelles. Pertany a la Fundació Germà Benito Menni, promoguda per l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu Espanya. Actualment, ofereix treball estable i de qualitat a persones amb risc d’exclusió.

El que fa SERHS Food és comprar productes frescos com fruites i verdures de la seva horta. També compren productes de IV Gamma com amanides i pastanaga envasada al buit. En el CET el Pla són especialistes en el manipulat, la venda i la seva distribució diària, i destaquen per la qualitat i la proximitat de tots els seus productes.

Els productes de IV Gamma tenen uns requeriments sanitaris més estrictes, per aquest motiu se segueixen uns controls de qualitat i seguretat alimentaria molt rigorosos. El consum d’un producte elaborat de IV gamma és la forma més ràpida i saludable de menjar hortalisses fresques. A dia d’avui, una de les àrees que més llocs de treball proporciona dins el Centre Especial de Treball El Pla és l’àrea de IV Gamma. A més, disposen de la Certificació Internacional de qualitat alimentària ISO 22000.

A part de l’envasat, realitzen altres serveis com la neteja, la jardineria o els lots de Nadal amb valors socials. SERHS Food gestiona els serveis d’alimentació del centre de Sant Joan de Déu Terres de Lleida des de gener del 2020.

 

Comments are closed.