AQUEST CURS 21-22 SERHS FOOD INCREMENTA UN 30% EL NOMBRE DE DIETES A LES ESCOLES DE TERRASSA

Aquest any, SERHS Food amplia el nombre de dietes passant de 49 a 62 a les 32 escoles públiques de Terrassa que donen el servei de menjador i espai migdia. Aquest canvi és important, ja que totes són dietes diferents i terapèutiques, amb prescripció mèdica. A més a més, han ofert una dieta ovolàcteo-vegetariana aquest mes d’octubre per motius ètics i personals, a part d’altres dietes sense carn i peix per motius religiosos.

També han incrementat el nombre de nens/es que requereixen una alimentació personalitzada, passant de 22 a 37 aquest any que ve. Fins a aquest any s’han fet més de 62 dietes que s’han elaborat per als més de 5.000 infants. Amb el servei, s’adapten a cada circumstància de cada nen/a de manera personalitzada i sempre cobrint la necessitat alimentaria correctament, ja que en molts casos impliquen combinacions diferents de dietes genèriques sigui per intoleràncies o altres elements com la fructuosa. I per tant, les dietes diabètiques s’han vist incrementades. És per això, que és necessari coordinar amb les premisses que marca el Pla PREME de la Generalitat per a les escoles en què destaca la introducció de la proteïna vegetal en els menús.

“Sense gluten, sense porc, no carn, no peix, no ous, hipocalòrica, baixa en colesterol… cada dia realitzem per a les escoles públiques de Terrassa una important feina de coordinació i planificació entre tots els implicats” diu Lourdes Català, responsable de dietètica de SERHS Food. Continua dient que “aquest alt nivell de personalització que es va incrementant curs a curs ens implica un esforç significatiu en l’àmbit de recursos professionals que es veu compensat per la millor satisfacció en el servei que oferim als nens i nenes de totes les edats quan ens trobem en els centres”.

Des de SERHS Food cada dia milloren els àmbits explicats anteriorment, així com en la introducció més gran de producte ecològic, de proximitat, incrementar els cursos de formació als equips interns i promoure la idea de sostenibilitat en els menjadors escolars.  En aquest cas donen servei a les escoles de Terrassa des del març de l’any 2016.

SERHS Food és una empresa catalana amb més de 40 anys de trajectòria i experiència, i amb seu a Mataró. Gestiona un total de 200 centres escolars per tot Catalunya, Saragossa i Oviedo tant la vessant d’alimentació, com l’espai migdia amb els diferents projectes educatius de cada centre. L’objectiu és promoure la satisfacció individual dins la restauració col·lectiva com a propòsit principal dins la piràmide de valors de l’empresa des del seu mateix origen.

 

 

Els mitjans han fet ressò de la notícia! Ho podeu veure al Diari de Terrassa i Terrassa Digital.

Comments are closed.