EUDEC FREE: Hamburguesa de vedella amb patata i pebrot

Aquest plat no conté al·lèrgens.

A qui no li agrada una bona hamburguesa?

Convertit en un plat gurmet amb ingredients de primera qualitat, l’hamburguesa de vedella que t’ofereix Eudec Food és un plat tradicional que conjuga a la perfecció el sabor de les espècies, la patata, la ceba i el pebrot verd, vermell i groc. Un plat ple de color i un autèntic plaer pel paladar.

Aquest plat forma part de Eudec Free, el catàleg especialitzat que oferim de productes lliures d’al·lèrgens. La nostra carta gastronòmica consta de 15 plats dissenyats amb productes de temporada, receptes tradicionals prenent com a base sempre els ingredients i la cuina mediterrània.

La normalització i la integració de plats lliures d’al·lèrgens dins de l’oferta del sector de la restauració és clau per continuar adaptant-se a les necessitats del col·lectiu afectat cada vegada més nombrós. Sobretot, prestem especial atenció, als celíacs i les persones intolerants a la lactosa, els ous o els fruits secs.

La informació sobre els ingredients és la base per prevenir reaccions adverses. Segons la normativa europea vigent els operadors econòmics responsables de la informació alimentària han de comunicar amb total transparència i claredat als consumidors la presència de tots aquests ingredients que poden causar al·lèrgies i intoleràncies i evitar la contaminació accidental amb al·lèrgens que estiguin presents en altres productes.

Amb el catàleg Eudec Free facilitem aquest treball de difícil realització en moltes cuines. Complim amb els requisits normatius més rigorosos, elaborant a la nostra pròpia cuina els 15 plats amb la màxima seguretat alimentària. A més oferim als nostres clients una solució individualitzada i personalitzada amb tota la informació addicional oportuna.

Descobreix aquest i molts plats més de la nostra oferta d’Eudec Free a la nostra web.

Comments are closed.