GESTIÓ DEL SERVEI D’ALIMENTACIÓ DEL CIS COTXERES DE BORBÓ PER PART DE SERHS FOOD

L’empresa Gaudium Serhs S.L. que forma part de la Divisió de SERHS Food, és l’empresa encarregada del servei integral de cuina del Centre Integral de Salut Cotxeres (CISC) des del mes de desembre del 2021. També se n’ocupa de l’explotació de la cafeteria del centre i de totes les màquines de vending.

El CIS Cotxeres de Borbó és un centre amb un total d’unes 209 places de les quals n’hi ha de llarga estada, de mitja estada polivalent i subaguts. L’hospital de dia té 50 places. Anys enrere, entre 2011 i 2015, SERHS Food ja havia treballat en aquest servei, no obstant, actualment s’han incorporat millores tant en productes com en el servei; un increment en el nombre de dietes de qualitat, saludables i sostenibles.

El sistema d’alimentació es basarà en l’evolució de la línia freda seguint el SINC (Security Innovation & Nutrition for Catering by Serhs), l’únic model de gestió integral per a restauració sanitària on la seguretat alimentària es garanteix al 100%. Destaca per la satisfacció individual de cada usuari, ja que cada pacient disposa d’una dieta única. A més, existeix una gran varietat i regularitat en el menjar, i la sostenibilitat, la higiene i la seguretat són aspectes fonamentals sempre presents. És un model amb més de 10 anys d’experiència  en la implantació de la solució SINC a centres hospitalaris, sense errors en la gestió de més de 2.000.000 d’àpats servits.

SERHS Food és la primera i única empresa de restauració col·lectiva de l’Estat espanyol, en la Cuina d’Alt Rendiment, certificada en la norma FSSC 22000 v5 i que també compta amb la ISO 9001:2015 sobre qualitat i la ISO 22.000:2018 sobre seguretat alimentària.

Comments are closed.