NOU CATÀLEG DE MENÚS PER A SERVEIS SOCIALS

SERHS Food ofereix la gestió integral del servei de restauració dins l’àmbit de les col·lectivitats des de fa més de 40 anys. Disposa també del subministrament de plats cuinats específics per a la restauració social, tant plats semi-elaborats per al suport a la cuina, com a plats totalment acabats per a la seva regeneració i consum.

En general són els Ajuntaments, entitats de benestar social, del 3er sector o similars els que promouen aquest servei en el seu municipi o àmbit d’actuació per a les persones vulnerables que determinen segons els seus paràmetres de gestió i control. L’objectiu principal és cobrir les necessitats nutricionals i millorar els hàbits alimentaris dels usuaris/es en especial atenció a la seguretat alimentaria i la satisfacció individual.

En aquesta ocasió es presenta un nou catàleg que recull els productes i serveis que l’empresa desenvolupa de forma específica per a aquest segment focalitzat en dues línies de servei d’alimentació social:  el SAD i el servei als menjadors socials.

  • El Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) es centra en les persones, oferint una àmplia varietat de menús segons les dietes particulars i fent-ne un seguiment persona a persona. El contacte amb l’usuari/a és un aspecte fonamental així com el servei de lliurament “a casa” amb alta flexibilitat. Es disposen de 10 dietes (i la seva combinació entre si) amb + 130 receptes específiques per a aquest servei.

 

  • El servei per al menjadors socials pot ser tant en gestió in situ a cada centre, com en línia freda o producte 5 ena gamma concret. Els espais estan pensats bàsicament per a persones grans o en situació de risc i necessitat social, que conservin la capacitat de poder-se alimentar de forma autònoma. Menús especialment pensats pel servei i tipologia de cada persona. S’ofereix també accions de dinamització pels usuaris/es per promoure la proximitat i atenció.

Com a complement i seguint la idea de servei integral en la restauració col·lectiva, SERHS Food disposa també de menús i plats especialitzats per a situacions d’emergència com hospitals de campanya o plans de contingència per a menjadors escolars, així com serveis especials per a residències de gent gran o centres que per emergència COVID-19, tant per servei de producte envasat en racions individuals per evitar contagis, com per cobrir impossibilitat de operativa in situ, per confinament de plantilla o altres situacions. El nombre de centres gestionats s’ha incrementat des del mes de març 2020, arribant a més de 20 municipis o entitats que s’han incorporat a aquests serveis i alhora els que ja el duien a terme han vist multiplicades les seves necessitats.

Us podeu descarregar el catàleg aquí

Comments are closed.