QUADRUPLIQUEM LES DIETES DEL SERVEI D’ATENCIÓ DOMICILIÀRIA (SAD)

Durant aquest període d’emergència sanitària i excepcionalitat, SERHS Food ha multiplicat per quatre les dietes que ha ofert als usuaris del Servei d’Atenció Domiciliaria (SAD). De març a maig de 2020, s’han produït a la nostra Cuina d’Alt Rendiment (CAR) i distribuït setmanalment més de 50.000 monoracions.

En els últims mesos també s’han incrementat el nombre de centres que gestiona l’empresa, passant de 6 a 17. Entre els centres que s’han incorporat al servei trobem Lloret, Blanes i els hospitals de Campanya de Barcelona i Lleida, entre altres.

A SERHS Food som especialistes en la realització de dietes personalitzades avalades per un equip de nutricionistes per a cada usuari, elaborant els productes a la nostra cuina pròpia i efectuant el servei de lliurament així com l’atenció de forma propera i personalitzada.

El nostre objectiu és oferir benestar nutricional, físic i social a les persones en situació de dependència o vulnerabilitat.

La individualització de les dietes, la seguretat alimentaria, la nostra oferta de més de 130 plats amb 10 dietes combinables i el contacte proper amb els usuaris són els pilars del SAD que el converteixen en una aposta de futur pels Ajuntaments, entitats socials o fundacions.

SERHS Food és la primera i única empresa de restauració col·lectiva certificada a Espanya amb la norma FSSC 22000 de màxima seguretat alimentària.

Descobreix el nostre catàleg per conèixer el servei amb profunditat i la gran varietat de menús que t’oferim.

Comments are closed.