SERHS FOOD I EL CONSELL COMARCAL DEL BAGES S’IMPLIQUEN EN LA FORMACIÓ I INSERCIÓ DE JOVES TUTELATS EN L’AMBIT ESCOLAR

Des de l’any 2018, SERHS Food Educa s’encarrega de gestionar el servei de menjador escolar d’un conjunt de centres del Consell Comarcal del Bages. Paral·lelament, des de ja fa dos anys, l’empresa participa en una acció laboral i formativa promoguda pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri de Treball i Economia Social. Aquesta es basa en realitzar pràctiques formatives en menjadors escolars o serveis de transport per a joves tutelats i extutelats d’entre 16 i 21 anys amb permís de residència. Com a dada destacada, cada any un total de 10 persones acaben sent contractades per SERHS Food, el que és un alt percentatge per l’empresa.

L’objectiu d’aquesta col·laboració és, per una banda, oferir una oportunitat d’inserció laboral i, per altra banda, ser una ajuda més en quant a la regularització de la situació de persones que estan aprenent una professió i al mateix moment milloren l’aprenentatge de la nostra llengua. Aquest programa s’emmarca en els valors i la sensibilitat de l’empresa, podent col·laborar al màxim en cada un dels àmbits d’activitat i entorn en el que es treballa.

TV3 va fer ressò del tema al Telenotícies, realitzant un reportatge que recull l’experiència del Brahim i l’Ababacar Fatty a l’escola Valldaura de Manresa. Es pot trobar en el següent enllaç (a partir del minut 15:06).

Comments are closed.