SERHS FOOD LLANÇA TAKE EAT EASY, UNA NOVA SOLUCIÓ DE RESTAURACIÓ PER A EMPRESES

Serhs Food creix amb una nova marca especialitzada en la restauració corporativa: Take eat easy.

Adaptada al ritme de vida actual de les empreses i altres centres, es tracta d’una nova solució de restauració flexible i immediata, capaç d’oferir fins a 30 plats de 5ena gamma cuinats, saludables, pensats per a l’àmbit laboral i estructurats en diferents nivells de preus competitius.

A través d’una màquina dispensadora, s’ofereix una gran varietat de plats en racions individuals molt completes i presentats en barquetes 100% reciclables. És un nou concepte de cuina que s’adapta a cada necessitat, obert els 7 dies de la setmana durant 24 hores. L’àmplia gamma de plats, caracteritzada per la seva gran varietat i la rotació constant, està formada per receptes de dieta mediterrània, equilibrades i sense conservants afegits.

Take eat easy funciona amb una APP on es dona informació més específica dels plats, s’ofereixen promocions dinàmiques i avantatges en preus i, sobretot, on es poden seleccionar els plats a consumir (amb contactless).

 

UNA CUIDADA DIETÈTICA I NUTRICIÓ

Una alimentació saludable és essencial pel ritme de vida actual que es viu. La salut i el treball s’influeixen l’un a l’altre en aspectes com la millora del rendiment o la reducció del cansament diari.

Amb el nou concepte de cuina Take eat easy, s’aconsegueix una alimentació variada i s’adapta al model de consum necessari de cada persona: flexibilització horària, menys necessitat de temps per dinar, preparat per consumir a casa i garantia Covid free.

 

AVANTATGES

Aquest concepte de restauració va dirigit tant a oficines, com a empreses de serveis, empreses industrials,  universitats, escoles, hospitals, residències, càmpings, apartaments, benzineres, col·lectivitats, aeroports, estacions de trens, metro, bus, entre d’altres sectors.

 

  • Empresa-centre: Valor afegit per a treballadors/es. Zero inversió per l’empresa ni necessitat d’adaptació a complexitat normativa de fer espai de cuina. Adaptable a horaris. Pagament directe per part dels treballadors. Menjar calent, variat, plats únics i complets. Novetats i opcions per complementar l’espai.

 

  • Usuaris/es: Plats cuinats de qualitat. 24 hores / 365 dies. Alta rotació de receptes i novetats. Control dietètic-màxima seguretat alimentària. Menjar per al dia a dia a preus molt competitius, (entre 3,50€, els plats complets més tradicionals i 4,50€, els més Premium). Gran estalvi de temps (evita tapers) i màxima prevenció Covid-19 evitant neveres i espais comuns compartits.

 

SERHS Food mitjançant la marca Take eat easy ofereix serveis a empreses, amb tota la qualitat, agilitat, eficiència i sobretot proximitat, amb alta capacitat d’adaptació a les necessitats dels serveis i de la tipologia d’espais, aprofitant l’experiència de més de 40 anys en la gestió en tots els àmbits.

Aquesta opció de restauració ja s’està començant a implantar-se des del mes de juny en diversos centres en gestió de la Divisió. SERHS Food és la primera i única empresa de restauració col·lectiva d’Espanya certificada en la norma FSSC 22.000 que acredita la màxima seguretat alimentària.

                      

Comments are closed.