SERHS FOOD PREPARA I DISTRIBUEIX MENÚS D’EMERGÈNCIA

SERHS Food activa la  línia de menús d’emergència per fer front al moment excepcional que estem vivint per la propagació del COVID-19 i la creixent necessitat d’oferir serveis d’alimentació a hospitals, entitats d’atenció social per a persones vulnerables, centres sanitaris, instal·lacions especials i personal sanitari d’emergències. També s’ampliarà el servei d’atenció domiciliària (SAD) en un gran nombre de municipis catalans, els principals usuaris d’aquest servei.

Els plats de 5a gamma, refrigerats o congelats, es preparen a la Cuina d’Alt Rendiment (CAR) a Mataró, Barcelona. Totes les monoraciones o multiporciones es cuinen amb la màxima seguretat alimentària i sempre amb receptes supervisades pel nostre equip de dietistes. Cada plat s’adapta a les necessitats concretes de la dieta de cada consumidor, punt clau per a la seva alimentació i que afecta el seu estat de salut.

Els menús, avalats amb més de 40 anys d’experiència de l’empresa en el sector, segueixen la dieta mediterrània i no contenen conservants ni edulcorants. Només es cuina amb oli oliva o alt oleic i ingredients naturals. SERHS Food és la primera i única empresa de restauració col·lectiva d’Espanya que compta amb la certificació FSSC22000 de seguretat alimentària.

S’han reforçat les mesures de prevenció i control pel coronavirus tant en els centres d’elaboració com en el procés de gestió i distribució dels productes.

Ja s’ha iniciat la distribució logística personalitzada a l’hospital temporal de la Fira de Barcelona i a hotels i centres de Sabadell, Blanes, Lloret, Calella, Granollers i Lleida.

 

Veure en premsa:

https://www.lavanguardia.com/local/maresme/20200401/48259401747/serhs-food-linea-menus-emergencia.html

https://mataroaudiovisual.cat/noticia/societat/serhs-food-col%C2%B7labora-amb-els-ajuntaments-garantir-menjar-saludable-col%C2%B7lectius

Comments are closed.