#SOMSOSTENIBLES

Eudec Food treballem amb un alt nivell de sensibilitat ambiental des de fa més de 30 anys. Des del moment que es va fundar l’empresa, la minimització del nostre impacte energètic ha estat una de les nostres prioritats. Seguim amb els criteris del PIA de sostenibilitat mediambiental (5 r’s): refusar, reduir, reutilitzar, reciclar i compostar.
En relació als diferents punts en els quals ens focalitzem en aquest àmbit destaquen els següents:

Matèries primeres de proximitat, de major qualitat i ecològiques. Comptem amb una àmplia gamma de xarxa de proveïdors a la zona de Maresme (sobretot de verdures, cooperatives) de KM0, IGP, DOP i amb cicle curt de transport.

Mínim impacte en residus. La safata Nutripack en la qual elaborem els nostres plats és 100% reciclable i té un circuit d’ús circular. A més, la caixa de cartó amb la qual subministrem els nostres productes va guanyar el premi al Ecodisseny. Utilitzem materials d’un sol ús bio-compostables (SUD).

Reducció del consum energètic i reducció de la petjada de carboni. Els productes que elaborem en la nostra Cuina d’Alt Rendiment tenen un impacte de C0₂, 3 vegades menor, respecte al mateix producte elaborat en una cuina tradicional (només a nivell de consum elèctric).

Evitem el malbaratament d’aliments optimitzant la producció. També disposem d’un manual de Bones Pràctiques Ambientals per la formació i sensibilització que es basa a calcular correctament les necessitats per la producció i realitzar una bona gestió dels estocs del magatzem. Tenim acords socials de donació dels excedents d’aliments.

Comments are closed.