TAKE EAT EASY I AMAZCAT: NOU ACORD DE COL·LABORACIÓ

Amazcat, la botiga on line de compra de proximitat, ha dut a terme un acord de col·laboració amb Take eat easy per la venta dels nous plats cuinats, Saludables & Sostenibles. L’objectiu és oferir, en base a la Dieta mediterrània, uns plats únics, complets, amb productes de proximitat i qualitat a través del nou marketplace català,  podent gaudir dels plats tant a casa, a la feina com a les sortides de cap de setmana.

Take Eat Easy és la nova solució de restauració per a empreses basada en plats de 5ena gamma cuinats, especialment pensats per un equip de dietètica i nutrició per al consum individual. Aquests plats  cuinats refrigerats es troben dins una màquina dispensadora i tenen 15 dies de caducitat. Estan ordenats per famílies (PASTA, PEIX, VEGGIE, POLLASTRE, OUS, VEDELLA, GOURMET) i compten amb racions de qualitat, molt completes (300gr-400gr) i a punt per menjar (2-3 minuts de microones). Gràcies a l’acord amb Amazcat, a part de poder obtenir el teu plat a l’empresa mitjançant la màquina dispensadora, ara també el pots tenir a casa o a la mateixa empresa a través de www.amazcat.cat.

Amazcat, el nou Marketplace català i de proximitat “tot en un” es basa en la venta de productes elaborats i fabricats a Catalunya amb qualitat garantida. Es va posar en marxa a finals d’octubre del 2021 i, actualment, compta amb més de 500 negocis associats, amb previsió d’arribar a un total de 300.000 usuaris que accediran a la plataforma pròximament. Això no obstant, el projecte es troba tot just en la fase més incipient. Parlem-Telecom és un dels socis de referència, entre altres empreses amb sensibilitat en el comerç de proximitat.

La gamma de plats que es pot trobar al portal és la mateixa que la que hi ha al catàleg, és a dir, un total de 25 plats que van rotant i que es troben a les màquines dispensadores instal·lades en nombrosos centres de treball que han apostat per aquesta solució innovadora (www.takeeateasy.es). Plats cuinats com cal, sense presses, ingredient a ingredient, des de la pròpia Cuina d’Alt Rendiment de Mataró. Aliments naturals, sense conservants afegits, amb llargues coccions que aporten tot el gust i textures meloses. Es combina la cuina artesanal amb la innovació amb un equipament de primer nivell. Es treballa amb matèries primeres de qualitat-ecològiques-km 0 amb el mínim impacte de residus i evitant el malbaratament alimentari. Safata 100% reciclable, minimitzant  el packaging i alhora reduint el consum energètic i la petjada de carboni (CO₂).

Comments are closed.